Brochures

 • De mooite cityt(r)ips voor groepen

  Tussen al het natuurschoon in Wallonië liggen heel wat steden verscholen die meer te bieden hebben dan je misschien zou denken. In deze brochure stellen we die graag aan u voor. De grote klassiekers zijn Luik, Namen, Mons, Doornik en Charleroi, met hun uitgebreide aanbod aan musea, historische schatten en culinaire hotspots. Maar vanaf dit jaar worden ook 17 kleinere steden in de kijker gezet. Deze zogenaamde “provinciestadjes” hebben alles in huis om je te verleiden met hun lokale trekpleisters, pittoreske straatjes en charmante etablissementen.
 • Heerlijk fietsen in de Ardennen: 45 fietstochten

  Ontdek onze nieuwe gratis fietsbrochure met 45 fietstochten, suggesties voor themaroutes, gewestelijke en internationale langeafstandsroutes, knooppuntennetwerken, parcours voor de echte sportievelingen, een evenementenkalender en heel wat praktische informatie.
 • Vakantie magazine Ardennen en Wallonie 2017

  De natuur voor het hele gezin. Culinair plezier in de ardennen. Citytrip namen
 • Gids voor de Echte Ardennen en Waalse Steden

  homme sur un vélo rouge passant sur le place
  Met vele kortingsbonnen, ideeën en all-in verblijven is de Gids Echte Ardennen en Waalse Steden een echt hebbeding om je vakantie, weekendje weg of daguitstap in het zuiden van België voor te bereiden.